Združenje polnilcev embaliranih vod
Slovenije

OSNOVNA            O NAS            AKTUALNO            EMBALIRANE VODE            KONTAKT
21.3.2015

Aktivnost podjetij v okviru Zdru┼żenja polnilcev embaliranih vod Slovenije ob svetovnem dnevu voda

Ob svetovnem dnevu voda, 22. marcu 2015, so ─Źlanice Zdru┼żenja polnilcev embaliranih vod Slovenije zdru┼żile mo─Źi in bodo skupaj podarile 11.500 plastenk naravne mineralne oziroma izvirske vode.

Voda je izrednega pomembnega za ─Źloveka. ┼áe posebej velja to pri rizi─Źnih skupinah kot so otroci in starej┼íi, ki hitreje podle┼żejo dehidraciji in zaradi tega je ustrezen vnos vode pri njih ┼íe toliko pomembnej┼íi. Zaradi naravnih nesre─Ź oziroma drugih dejavnikov, ki vplivajo na kakovost vode, so na obmo─Źju Slovenije ┼íe vedno kraji, ki nimajo ustrezne pitne vode. V teh primerih je embalirana voda idealna re┼íitev in skoraj edina izbira.

Podjetja Droga Kolinska d.d., Pivovarna La┼íko d.d., Pivovarna Union d.d., Radenska d.d. Radenci ter Uskok d.d. , ki so ─Źlanice Zdru┼żenja polnilcev embaliranih vod, so se odlo─Źila, da svetovni dan voda v letu 2015 obele┼żijo na prav poseben na─Źin in tako kot ┼że tolikokrat do sedaj izka┼żejo dru┼żbeno odgovornost do lokalnega okolja, v katerem delujejo. Posamezno podjetje je namre─Ź v svojem lokalnem okolju u─Źencem v ┼íolah, oskrbovancem domov starej┼íih oziroma prebivalcem krajev, kjer imajo te┼żave z zagotavljanjem ustrezne pitne vode, podarilo plastenko naravne mineralne oziroma izvirske vode.

Skupaj bo tako v razli─Źnih obmo─Źjih Slovenije razdeljenih 11.500 plastenk vode.

Zdru┼żenje polnilcev embaliranih vod ┼żeli obenem opozoriti na pomen vode za ┼żivljenje nasploh in ustreznega varovanja vodnih virov, ki bo omogo─Źalo ustrezno kakovost bogastva iz podzemnih globin tudi na┼íim zanamcem.Nazaj
radenska          DrogaKolinska          Pivovarna Lasko          Costella         

OSNOVNI PODATKI

 Združenje polnilcev embaliranih
 vod Slovenije GIZ
 Boračeva 37
 9502 Radenci
 Slovenija

 E-naslov: info@voda.si
 Splet: www.voda.si

 Pravno obvestilo

VPRAŠANJA

 Kontaktirajte nas

E-NOVICE

Če želite prejemati e-novice,
nam pošljite svoj e-naslov


Strinjam se s pogoji uporabe